Aplikacione për të ndjekur buxhetin tuaj të lojërave të fatit në internet

Aplikacione për të ndjekur buxhetin tuaj të lojërave të fatit në internet

1 May 2021 0 By Rochelle Royal

Nëse dëshironi të filloni lojërat e fatit në internet, por nuk jeni të sigurt nëse jeni në gjendje të mbani gjurmët se sa po shpenzoni, ka aplikacione specifike të disponueshme për t'ju ndihmuar të kufizoni shpenzimet tuaja të lojërave të fatit. Mbi të gjitha, një pjesë e rëndësishme e një përvoje të lojrave online është argëtimi dhe loja me përgjegjësi.

Një element kryesor i lojërave të fatit me përgjegjësi është njohja e kufijve tuaj të shpenzimeve. Falë zhvilluesve të aplikacioneve dhe lëvizjes në teknologji, vendosja e një buxheti real nuk ka qenë kurrë më e lehtë dhe mund të jetë argëtuese.

Lojtarët më të suksesshëm të kazinosë në internet priren të trajtojnë zakonet e tyre të lojërave të fatit si drejtimin e biznesit të tyre. Me këtë nënkuptojmë se ata mbajnë gjurmët e depozitave, fitoreve dhe humbjeve të tyre, kjo i lejon ata të shohin se sa fitim po bëjnë. Disa do të përdorin një spreadsheet të shkollës së vjetër dhe do të fusin manualisht gjithçka, megjithatë, me rritjen e zhvillimit të aplikacioneve tani mund ta bëni atë në lëvizje. 

Menaxhoni dhe rregulloni buxhetet tuaja për lojërat në kazino përmes aplikacioneve.

Shkruani në dyqanet tuaja të aplikacioneve "mjetet e buxhetit" dhe do të përmbyteni nga të gjitha llojet e aplikacioneve për t'ju ndihmuar të shihni se si janë ritualet tuaja mujore të shpenzimeve. Sidoqoftë, asnjë nuk do të jetë specifik për t'ju ndihmuar të mbani gjurmët e shpenzimeve të lojës. Ne kemi përpiluar një listë për t'ju ndihmuar të gjeni aplikacionin e buxhetit të lojërave që i përshtatet nevojave tuaja, pavarësisht nëse doni që ky të jetë një aplikacion i thjeshtë apo një më i thelluar, ne do t'ju ndihmojmë.

Budgt

Kjo është në dispozicion si në Google Play Store ashtu edhe në Apple Store. Isshtë e përkryer për lojtarët e zjarrtë pasi përqendrohet në buxhetimin e përditshëm sesa mujor. Budgt ju lejon të merrni vendime më të mira me para dhe të shmangni çdo shpenzim impulsiv, si shtimi i më shumë parave në lojëra elektronike në internet.

Me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, ju do të filloni duke shtuar të ardhurat tuaja dhe çdo shpenzim të përsëritur si faturat. Pasi të plotësohet kjo, buxhetimi juaj do të fillojë menjëherë. Me mjetin e menaxhimit të buxhetit ditor në kohë reale, ju mund ta shihni statusin tuaj financiar menjëherë duke ju lejuar të alokoni shpenzimet e lojërave në internet.

Wally

Aplikacioni Wally

Ju mund të dëshironi të zgjidhni aplikacionin Wally nëse jeni një adhurues i shkollës së vjetër Excel Spreadsheet pasi aplikacioni është shumë i ngjashëm, por më shumë hi-tech. Wally ka fituar vlerësime me 5 * yje në një shkallë globale për shkak të drejtpërdrejtë të ndërfaqes së pikës që i jep përdoruesit një pamje të plotë të parave të tyre.

Filloni me futjen e hyrjeve dhe të dalave tuaja, më pas mund ta përdorni funksionin për ta renditur këtë sipas shpenzimit tuaj më të lartë në më të ultën tuaj. Pastaj mund të zgjidhni të kategorizoni shpenzimet tuaja, në mënyrë që të mund të shihni se cili është buxheti juaj mujor për lojërat e fatit.

Ju duhet një buxhet

aplikacioni ynab

E ndërtuar për profesionistët e rinj dhe që synon lojtarët e kazinove në internet, YNAB betohen në Katër Rregullat e tyre që i ndihmon përdoruesit të buxhetojnë me sukses. Aplikacioni është krijuar për t'ju ndaluar të shpenzoni së tepërmi duke alokuar çdo qindarkë tuaj në një "punë" të caktuar. Kjo është ajo ku ju do të alokoni një shumë specifike parash për lojërat në internet dhe YNAB nuk do t'ju lejojë t'i kaloni këto shuma.

Si një bonus për regjistrimin në Ju Duhet një Buxhet, ata madje ofrojnë klasa falas online se si të menaxhoni më mirë financat tuaja, dhe gjithashtu një aplikacion për telefonin gjithashtu mund të shtoni një aplikacion në desktopin tuaj në mënyrë që të mbani gjurmët kudo që të jeni.

Mirupafshim

buxheti i mirë

Nëse jeni një çift që kënaqeni duke luajtur lojëra elektronike në kohën tuaj të lirë, Goodbudget është perfekt për ju pasi ju lejon të menaxhoni së bashku financat tuaja. Duke sinkronizuar dhe shpërndarë buxhetet tuaja në pajisje mund të caktoni një buxhet të përgjithshëm të lojërave.

Goodbudget fillimisht u tregtua si Ndihma e Buxhetit të Lehtë të Zarfave dhe ndihmon në mbajtjen nën kontroll të shpenzimeve tuaja përmes metodës së testuar të buxhetit të zarfave, ku vendosni një buxhet specifik për kategori të ndryshme. Kjo metodë ju lejon të planifikoni shpenzimet tuaja sesa thjesht t'i buxhetoni ato.

Për të mos lejuar që të dilni jashtë bordit, mund të caktoni një buxhet të dedikuar për lojërat e fatit, si dhe partnerin tuaj.

Mint.com Financat personale

logo-nenexhik

Në dispozicion në internet dhe përmes dyqaneve të aplikacioneve Android dhe iOS dhe është plotësisht falas. Ajo që dikur ishte një mjet i thjeshtë i buxhetimit në internet është bërë që një prej aplikacioneve më të njohura për njerëzit në të gjithë botën për të gjurmuar paratë që marrin dhe paguajnë gjatë lëvizjes.

Falë Mint që është në përputhje me qindra banka dhe institucione të ndryshme financiare në të gjithë botën, ju mund të mblidhni menjëherë të dhënat tuaja pa qenë nevoja t'i futni të gjitha vetë. Vendosni buxhetet mujore dhe merrni njoftime kur jeni afër arritjes së tyre. Pasi të keni përdorur mjetin për disa muaj, mund të shihni se si ndryshojnë shpenzimet tuaja dhe të ndryshoni buxhetin tuaj në përputhje me rrethanat.

Përmbledhje

Ndërsa e shohim, ne duam që ju të luani bixhoz, por duam që ju ta bëni atë me përgjegjësi dhe të mos merrni ndonjë shkatërrim financiar. Ne e dimë që mund të tingëllojë si një dhimbje për të krijuar një buxhet, por shpresojmë që t'ju kemi dhënë një shtytje në drejtimin e duhur për t'ju ndihmuar.

Pasi të jeni të kënaqur me buxhetin tuaj të planifikuar të kazinosë në internet, jeni gati të zgjidhni se çfarë loje do të luani? Ne mund të rekomandojmë qindra lojëra elektronike, Kazino Live dhe madje edhe kazino bitcoin nëse kjo është diçka për të cilën dëshironi të futeni.